Как работи?

 

Здравейте и добре дошли в нашия сайт  SHIKOZNO.COM!
 
SHIKOZNO.COM  Ви дава онова, което отдавна търсите - отличен вкус, изящество, елегантност, лукс, първокласен финес, високо качество, приятно изживяване, модерно, актуално, красиво  и то на достатъчно ниски цени за Вас, Вашето семейство,  любим човек или приятел. 
 
 
1. Всеки ден на нашия сайт SHIKOZNO.COM  ще  Ви предлагаме нови ексклузивни оферти, в различни области-разкрасяване, козметични и СПА процедури, извайване и оформяне контурите  на тялото, посещение в изискано заведение, здраве, покупка на отдавна желана стока, приятна емоция в свободното време и много други интересни предложения, с невероятно голямо намаление.  Ще Ви дадем възможност да се насладите на безброй „глезотийки” , за които мечтаете отдавна. Ще се постараем да Ви бъдем полезни във всичко, за да не губите излишно време и средства за индивидуално проучване.
 
2. АБОНИРАЙТЕ се за нашия бюлетин, за да не пропускате новите ни  предложения.Така Вие  първи ще научавате за всяка наша SHIK оферта.
 
3. Вече сте избрали  своята оферта. Вие можете да я закупите само когато тя е активна, т.е. преди  да е изтекла.
 
4. За да получите своя ваучер, кликнете на КУПИ  и посочете начина на плащане, като предварително прочетете и се съгласите с ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ на сайта SHIKOZNO.COM
 
5. След като парите постъпят в нашата сметка, ще получите своя ваучер във Вашия профил на сайта. Принтирайте своя ваучер, защото той има уникален код, който удостоверява, че е ваша собственост.
 
6. Имате възможност да направите и подарък по същия начин. Записвате името на този, който ще получи подаръка и в полето, определено за тази цел, отправяте Вашето послание или пожелание, което искате той да получи. Не забравяйте да посочите начина, по който искате да получи Вашият приятел подаръка - по имейл или Вие ще го принтирате и подарите лично. Натиснете ЗАПАМЕТИ и продължете с начина на плащане. Ако сте избрали да принтирате, след заплащане получавате уникален SHIKOZEN ваучер-подарък.
 
7. Ваучерът, с посоченото намаление, е валиден само, когато е заплатен и получен по показания начин. 
 
8. Ако имате затруднения не се колебайте да ни звъннете на тел. 089-66-918-27, за да получите необходимата информация.
 
9. ХАРЕСАЙТЕ нашата фен страница. СПОДЕЛЕТЕ на своите приятели и можете да участвате в нашите ИГРИ.
 
10. Не забравяйте, че ваучерът има срок и си заявете предварително час на посочените телефони.
 
 
Безплатен абонамент за страхотните ни предложения!
Абонирай се
Супер актуални предложения
САМО ЗА 4.90 ЛВ. МОДЕРНО МЪЖКО ПОДСТРИГВАНЕ + МАСАЖНО ИЗМИВАНЕ + МАСКА + СЕШОАР ОТ СТУДИО "АЛЕКС"
1 ден 07:29:24
4.90 лв.