САМО ЗА 70 ЛВ. 90 МИН. КРИОЛИПОЛИЗА НА БРИЧОВЕ ИЛИ БЕДРА ВЪТРЕШНА СТРАНА ИЛИ ЦЯЛ КОРЕМ ИЛИ ПАЛАСКИ ИЛИ РЪЦЕ ИЛИ КОЛЕНА + 10 МИН. ВИБРОПЛАТФОРМА VIBRO MAX ЗА ЛИКВИДИРАНЕ НА МАЗНИНИТЕ ОТ СТУДИО "СИМОНА"
70
лева
 
ПРОДАДЕНО!
Стойност  Отстъпка  Спестяваш
440 лв.  85%  370 лв.
Купени 9 ваучера
Минала сделка

Описание

НАЙ-НОВАТА СТУДЕНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА МАЗНИНИТЕ - RF ЛИФТИНГ + КРИОЛИПОЛИЗА + ВАКУУМ. ТОВА Е НЕИНВАЗИВЕН МЕТОД, НАЙ- СЪВРЕМЕННАТА АЛТЕРНАТИВА НА ЛИПОСУКЦИЯТА ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ПОДКОЖНИТЕ МАЗНИНИ, НА КРАТКО КАЗАНО - "СКУЛПТУРИРАНЕ ЧРЕЗ ЗАМРАЗЯВАНЕ И УНИЩОЖАВАНЕ НА МАСТНИ КЛЕТКИ"

 

ВАУЧЕРЪТ ВКЛЮЧВА: САМО ЗА 70 ЛВ. 90 МИН. КРИОЛИПОЛИЗА НА БРИЧОВЕ ИЛИ БЕДРА ВЪТРЕШНА СТРАНА ИЛИ ЦЯЛ КОРЕМ ИЛИ ПАЛАСКИ ИЛИ РЪЦЕ ИЛИ КОЛЕНА + 10 МИН. ВИБРОПЛАТФОРМА VIBRO MAX ЗА ЛИКВИДИРАНЕ НА МАЗНИНИТЕ ОТ СТУДИО "СИМОНА"

 

ЗОНИ:

- бричове;

- бедра вътрешна част;

- паласки;

- цял корем;

- колена;

- ръце.

 

КАК ДЕЙСТВА КРИОЛИПОЛИЗАТА?

Криолиполизата действа като постепенно извлича топлината от подкожните нива на мазнините. Процедурата трае 45 минути, за да може да цялостно да проникне охлаждането в засмуканата от накрайника тъкан, като температура е -8 градуса по Целзий. Ефикасността на процедурата е свързана с реакцията на мастните киселини към значителните промени в температурата. Както се вижда по-долу, в таблицата, при охлаждане на мастната тъкан при -8°C, три от съставните елемента биват унищожени. Така охладената мастната клетка губи своите жизнени показатели. Всеки друг апарат за криолиполиза, който охлажда над -8°C – например 0°C, е неефективен и резултат не може да се постигне.

                 

СЪСТАВ НА МАСТНА ТЪКАН

НАСИТЕНИ МАСТНИ КИСЕЛИНИ - НАИМЕНОВАНИЕ

 ПРОМЯНА НА СЪСТОЯНИЕТО в градуси по Целзий

Олеинова                                 13
Палмитолеинова                                   0
Линолова                                 -5
Линоленова                                 -11
Арахидонова                                 -49

 

Охладената мастна тъкан постепенно започва да се елиминира и се отделя от тялото, посредством естествените метаболитни процеси на организма. 

НЕЩО ПОВЕЧЕ - Комбинацията от мултиполярен RF лифтинг с криотерапия и вакуум позволяват цялостен подход към кожата и опритимизиране на резултатите. Фокусираният фракционарен RF е трето поколение. Благодарение на него се доставя контролирана енергия точно в определената зона. Уникалната конфигурация осъществява:

- безболезненост и безопасност на процедурата;

- третиране на мазнините на различни дълбочини;

- ускоряване на метаболитните процеси;

- стимулиране на лимфния дренаж;

- ликвидиране на мазнините;

- изглаждане на кожната текстура;

- незабавни резултати;

- по-кратък курс на лечение. 

 

ДЕЙСТВИЕ:

Чрез вакуум в специален апликатор, с размер 450куб.см., се „засмуква” мастната гънка, след което контролирано тя се охлажда. Този тройно действащ процес ускорява естественото разрушаване на мастните клетки. При охлаждането температурата на мастната тъкан се понижава. Използването на специална вакуумна приставка (апликатор) помага напълно да се изключи въздействието върху вътрешните органи, тъй като в апликатора попада само и точно мастната гънка, т.е. процедурата засяга единствено и само адипоцитите. 

Ефeктът от терапията е не само видим, но и много траен. А ако по време на курса от процедури се придържате към правилно хранене – резултатите са направо страхотни. След процедурата не бива да се взима гореща вана в рамките на 3 дена, достатъчен е топъл (не горещ!) душ.

 

Процедурите се извършват през интервал от 30-40 дни и една зона може да се третира максимум 3 пъти. Броят на процедурите е индивидуален и зависи от състоянието, но на този метод могат да се подложат само тези, които при стискане на проблемното място, образуват гънка 2 см. Нова зона може да се обработва след 2 седмици. Добре е след процедурата да се пие повече вода (2л. на ден) и да се намали консумацията на мазни храни.

 

Процедурата е най-ефективна при премахване на мазнините от корема, бедрата и хълбоците. Мастните клетки се разграждат по естествен начин и се забелязва постепенно намаляване на дебелината на слоя мазнина на третираното място, което води до отстраняване на мастните натрупвания.

 

При комбинираната процедура се избягва болката, това е безопасна и приятна охлаждаща процедура. Възможни са странични ефекти като леко зачервяване и намалено усещане.

 

Според последните тенденции, може е да се прилага в последствие методът кавитация. Така се ускоряват значително метаболитни процеси и охладените увредени мастни клетки се изхвърлят по-бързо от организма, а също и ефектът от двете процедури се засилва значително.

 

Резултатът след първата процедура е видим след 2 седмици – намаляват мастните натрупвания в третираната зона. Най-добра форма се достига след 6-8 седмици, когато всички процеси са напълно завършени. 

 

Противопоказания при:

• Бременни жени и кърмачки;

• Лица със сърдечни заболявания;

• Лица със съдови заболявания;

• Лица носещи пейсмейкъри;

• Лица страдащи от студова алергия, диабет, тромбоза или тромбофлебит;

• Лица, които са на лечение с противосъсирващи препарати;

• Лица, които са претърпели трансплантация;

• Лица, които имат големи метални протези;

• Диабетици;

• Епилептици.

 

 

VIBRO MAX действа на принципа на вибрациите. Тези вибрации на платформата действат на цялото кръвообръцение, подобряват мускулатурата, като повишават нейния тонус, стимулират двигателната активност и подобряват метаболизма на организма. Тренировки са много полезни след процедурата липолазер и криолиполиза, тъй като допълнително засилват естествените обменни процеси и допринасят за по-бързото изхвърляне на отпрадните продукти извън тялото. При различни позиции могат да се активизира работата на точно определени мускулни групи или на всички. Хубавото на този уред е, че не се претоварват костите, ставите и сухожилията. Виброплатформата е идеално средство за намаляване на целулита и изглаждане на кожата.

 

 

ЗАБЕЛЕЖКА: При закупуване на повече ваучери - времето за ползване се разсрочва.

 

 

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ, ОТЪРВЕТЕ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ ОТ ДОСАДНИТЕ МАЗНИНИ И СЕ РАДВАЙТЕ НА ПЕРФЕКТНО ТЯЛО!Условия

- всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и/или за приятел;

- ваучерът важи от 12.10.2017г. до 12.11.2017г.;

- офертата е предоставена от "МОН ВАН БГ"ЕООД;

- можете да презапишете час само веднъж;

- ако закъснеете повече от 20 мин., ваучерът се счита за използван и губите право да Ви се върнат парите;

- задължително е предварителното заявяване на ден и час на телефон: 0877 49 67 72; Адрес: гр. София;кв. Лозенец, ул. "Църноок" № 5 (срещу входа на 139 ОУ" Захарий Круша" пресечка на бул."Арсеналски", между спортен к-с СПАРТАК и СИТИ ЦЕНТЪР);

- офертата важи само, когато е закупена през сайта SHIKOZNO.COM;

- за всички случаи важат общите условия на сайта SHIKOZNO.COM.

Информация за партньора

СТУДИО "СИМОНА" ПРЕДЛАГА СЛЕДНИТЕ УСЛУГИ:

- лечебни масажи, спа терапии и отслабващи мануални и апаратни процедури;

- скулптуриране на тяло;

- кавитация, липолазер, криолиполиза и др.;

- козметика лице - почистващи, разкрасяващи и подмладяващи -диамантено микродермабразио, безиглена и микроиглена мезотерапия и др. процедури;

- маникюр, педикюр;

- поставяне на мигли "косъм по косъм";

- фризьорство;

- биорезонансна диагностика;

- изготвяне на хранителен режим - д-р Шишков.

 

Симона Стоилова е възпитаничка на Шаолинската школа на проф. Зоя Горанова в НСА. Професионалният й път започва през 1996, като масажист. Днес, след почти 20 години, тя обожава работата си, а клиентите си нарича приятели. Учила е козметология при водещи козметици. Работила е професионално в Германия. Пакетът й от естетични услуги, включва: лечебен китайски (точков) масаж, антицелулитни масажи, Юмейхо масаж, профилактика и лечение на опорно-двигателния апарат, криолиполиза, кавитация, RF, липолазер, термосауна, въздушна пресотерапия и изготвяне на хранителен режим.

 

 

 Галерия

Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS


Адрес и координати за контакт

СТУДИО "СИМОНА"

Адрес: гр. София;кв. Лозенец, ул. "Църноок" № 5 ( срещу спортен к-с СПАРТАК, близо до СИТИ ЦЕНТЪР)
Телефон: 0877 49 67 72

Работно време: от понеделник до петък - от 10.30ч. до 20.00ч.
събота - от 10.30ч. до 16.00ч.
неделя - почивен ден
 
Виж по-голяма карта
 
Безплатен абонамент за страхотните ни предложения!
Абонирай се
Супер актуални предложения