САМО ЗА 25 ЛВ. ПРОФИЛАКТИЧНО - ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ "САЙОНДЖИ" НА ЦЯЛО ТЯЛО + РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ ПО ХОДИЛАТА + ВАКУУМ МАСАЖ НА ГЪРБА + БОЛКОУСПОКОЯВАЩ МАСАЖ НА ГЪРБА + ФИЗИОТЕРАПИЯ ОТ "БИО ЕНЕРГО СПЕКТЪР"
25
лева
 
ПРОДАДЕНО!
Стойност  Отстъпка  Спестяваш
100 лв.  75%  75 лв.
Купени 55 ваучера
Минала сделка

Описание

МАСАЖ "САЙОНДЖИ" ИЛИ ИУМЕИХО ТЕРАПИЯ - това е т.нар."Хълбочно-изправяща, притискащо-разтриваща тепия", в превод - "Метод за увеличаване на жизнените сили на организма, чрез завръщане към природата". Японците наричат този масаж "БОЖЕСТВЕН", тъй като притежава висок лечебен и профилактичен ефект и предизвиква цялостна релаксация на тялото и духа.

Авторът на методиката - проф. Масаиуки Сайонджи разработва една много стройна методика за диагностика по костната система, както и над 100 вида мануални масажни техники и манипулации, които ангажират абсолютно цялата костно-ставна и мускулна системи на човешкото тяло. Поечето от тях са заимствани от монасите в манастира Шао Лин, които поддържали по този начин перфектно здраве на тялото и духа си. Паралелно авторът разработва 48 упражнения (т.нар. самотренировъчна масажна гимнастика), в които са застъпени статични и динамични моменти.

В основата на терапията стои грижата за нормализиране симетрията на тазобедрените стави, таза и гръбнака, както и равномерното разпределение на телесното тегло върху двата крака. Какво ще рече това: Хълбочно-тазово разместване може да се появи след травма от падане, злополука, професионално или физическо претоварване, статична позиция на труд и почивка, неергономични мебели, легла, матраци и т.н. , което от своя страна причинява болка и напрежение в определени мускули, стави, сухожилия и връзки. Така се стига постепенно до изкривяване на стойката и походката, което нарушава нормалното кръвообръщение и лимфотока в целия организъм.

 

ЕФЕКТ ОТ МАСАЖА:

- възстановява нормалната двигателна и мускулна активност;

- спира дегенеративният процес в ставите и мускулите;

- премахва болките и възпалителните процеси (от неинфекциозен характер);

- подмладява клетките в организма;

- стопява излишните килограми;

- премахва физическата и психическа преумора;

- засилва кръвообръщението и лимфотока;

- повишава имунната система на организма, като го прави устойчив на външни психически и физически натоварвания.

 

МНОГО ДОБЪР ЕФЕКТ ПРИ: мускулни и ставни болки, схващания, дископатии, дискови хернии, коксартроза, главоболие и мигрена, гръбначни изкривявания, артрози, ошипяване, лумбалгии, ишиас, безсъние, вегетативна дистония, наднормено тегло, възстановяване след спортни травми и др. 

 

УПРАВИТЕЛЯТ на фирма "БИО ЕНЕРГО СПЕКТЪР"- рефлексотерапевтът ДИМИТЪР  НИКОВ , притежава ДИПЛОМА №1  за страната и майсторска ІV степен с право да обучава курсисти,  издадена и връчена лично от  проф. М.Сайонджи, както и пълномощно да го представлява. По официална покана на фирма "Био енерго спектър-96"ЕООД, проф. М. Сайонджи посещава страната ни три пъти, с цел провеждане на курсове и обучаване на нови кадри. От 1994г. в базите на  фирмата се практикува т.нар. “ИУМЕИХО ТЕРАПИЯ”. Във фирмата  работят високо квалифицирани рефлексо- и кинезитерапевти. 

 

ВАУЧЕРЪТ ВКЛЮЧВА: САМО ЗА 25 ЛВ. ПРОФИЛАКТИЧНО - ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ "САЙОНДЖИ" НА ЦЯЛО ТЯЛО + РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ ПО ХОДИЛАТА + ВАКУУМ МАСАЖ НА ГЪРБА + БОЛКОУСПОКОЯВАЩ МАСАЖ НА ГЪРБА + ФИЗИОТЕРАПИЯ ОТ "БИО ЕНЕРГО СПЕКТЪР"

 

1. РЕФЛЕКТОРЕН МАСАЖ ПО ХОДИЛАТА.

 

Това е масаж, който се прави чрез натиск върху определени точки ( т. нар. "биологично активни точки" ). Известно е, че върху ходилата на човека са проектирани всички органи и системи в човешкия организъм. Чрез самия натиск върху определена точка, се въздейства върху съответния орган или система, като по този начин се нормализира действието или функцията му, за която тя отговаря. Намаляването на болковия симптом, който се проявява в началото, говори за оздравителен процес. Като цяло се усеща затопляне на ходилата и цялото тяло, засилване кръвообръщението и лимфната циркулация, както и тотална отмора. Рефлексотерапията на ходилата играе особено голяма роля в борбата с вирусните и простудните заболявания, които са особено типични за сезона.

 

2. ВАКУУМ МАСАЖ НА ГРЪБ.

 

В основата на вакуумния масаж (масаж с вендузи) стои рефлекторния метод. Под въздействие на този масаж се подобрява периферната циркулация на кръвта, лимфата и междутъканната течност. Отстранява се застоя на телесни течности, усилва се обмяната на веществата и кожното дишане в обработваните участъци. Лечебният ефект на физиотерапевтичната процедура се осъществява благодарение на вакуума, предизвикващ прилив на кръв и лимфа към кожата от дълбоко разположените тъкани, които оказват рефлекторно въздействие на кръвоносните съдове на вътрешните органи. В областта на въздействие се образуват биологично-активни вещества, които стимулират обменните и възстановителни процеси в организма.

 

3. БОЛКОУСПОКОЯВАЩ МАСАЖ НА ГЪРБА.

 

При този масаж се обработват следните зони - врат, гръб, раменен пояс, ръце. Тук се  използват различни мануални похвати и натурални етерично - терапевтични масла. Масажът допринася за освобождаване на напрежението, сковаността и болката в областта на шията, раменете, гърба и ръцете. Много добре се повлияват плексити, главоболие и мигрена, схващания и болки от неправилно положение на гръбнака по време на труд и почивка,  настинки, въздействие на въздушни течения и др.Чрез него се постига:

- отпускане на пренапрегнатите и заякчаване на отслабените мускули;

- засилване на кръвообръщението и лимфотока не само в обработваните зони, а в целия организъм;

- намаляване и премахване на болката и сковаността;

- постига се пълен релакс.

 

4. МАСАЖ "САЙОНДЖИ".

 

5. ФИЗИОТЕРПИЯ:

- инфраред нагревки;

- ултразвук;

- магнитотерапия;

- електростимулация.

 

 

ОБЩО ВРЕМЕТРАЕНЕ - ОКОЛО 90 мин.

 

 

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ КИНЕЗИ- И РЕФЛЕКСОТЕРАПЕВТИ ОТ ЦЕНТЪР ЗА МАСАЖИ И ВЪЗСТАНОВИТЕЛЕН СПА ЦЕНТЪР "БИО ЕНЕРГО СПЕКТЪР" И СЕ РАЗДЕЛЕТЕ С БОЛКИТЕ В ГЪРБА, КРЪСТА, ТАЗА, ВРАТА, ГЛАВАТА, РАМЕНЕТЕ, КРАЙНИЦИТЕ, СТАВИТЕ И МУСКУЛИТЕ!Условия

- всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и/или за приятел;

- задължително принтирайте своя ваучер и покажете при посещение;

- задължително е предварителното заявяване на ден и час за посещение на:

Адрес1: гр. София, ул. "Поп Богомил" 35,вх.А; тел. 0889 62 86 91; 02/988 65 40;

Адрес2: гр. София, кв. Лозенец, ул."Стоян Заимов" 14.; тел. 0889 62 86 91; 02/963 56 92;

- ваучерът важи от 10.10.2017г. до 10.11.2017г.;

- офертата важи само, когато е закупена през сайта SHIKOZNO.COM;

- за всички случаи важат общите условия на сайта SHIKOZNO.COM.

Информация за партньора

Ако желаете да се отделите от напрегнатото си всекидневие, да се отпуснете и релаксирате, да възвърнете своя жизнен тонус и енергия, да се разделите с болките в ставите, гърба, врата, главата, да ликвидирате тежестта в краката си, да обновите кожата си, да „пречистите” тялото, духа и сетивата си, да премахнете психическото и физическото натоварване, да усетите прилив на енергия и сила за живот , това е мястото – ВЪЗСТАНОВИТЕЛНИЯТ SPA ЦЕНТЪР и ЦЕНТЪР ЗА МАСАЖИ на фирма „ БИО ЕНЕРГО СП ЕКТЪР-96” ЕООД. Тук ще усетите своето лично пространство, ще изградите своите нови принципи за превантивна грижа за тялото и духа, които ще бъдат една трайна инвестиция за Вашето здраве и дълголетие.

 

Тази фирма повече от 25 години прилага успешно своята уникална комплексна методика за профилактика и лечение на редица заболявания, свързани с опорно - двигателния апарат, мускулни и ставни болки, наднормено тегло и много др.

 

 

УПРАВИТЕЛЯТ на фирма "БИО ЕНЕРГО СПЕКТЪР"- рефлексотерапевтът ДИМИТЪР  НИКОВ , притежава ДИПЛОМА №1  за страната и майсторска ІV степен с право да обучава курсисти,  издадена и връчена лично от  проф. М.Сайонджи, както и пълномощно да го представлява в страната. По официална покана на фирма "Био енерго спектър-96"ЕООД, проф. М. Сайонджи посещава страната ни три пъти, с цел провеждане на курсове и обучаване на нови кадри. От 1994г., в базите на  фирмата се практикува т.нар. “ИУМЕИХО ТЕРАПИЯ” или т.нар. Сайонджи масаж. 

    

За Вашата красота, излъчване, визия, физически и душевен комфорт се грижат екип от висококвалифицирани  рефлексо- и кинезитерапевти, чийто основен принцип е да се чувствате добре във всеки един момент, който прекарвате в двата центъра на фирма  „БИО ЕНЕРГО СПЕКТЪР-96”ЕООД

 Галерия

Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS


Адрес и координати за контакт

ЦЕНТЪР ЗА МАСАЖИ

Адрес: гр. София, ул. "Поп Богомил" 35,вх.А
Телефон: 02/ 988-65-40 ; 0889 62 86 91
Уеб сайт: http://besbg.com/

Работно време:
понеделник-петък - 8.00ч. - 13.00ч.

събота и неделя- с предварително записване
 
Виж по-голяма карта
ВЪЗСТАНОВИТЕЛЕН СПА ЦЕНТЪР

Адрес: кв. Лозенец, ул."Стоян Заимов" 14
Телефон: 02/ 963 56 92 ; 0889 62 86 91
Уеб сайт: http://besbg.com/

Работно време:
от понеделник до петък - от 11.30ч. до 19.30ч.

събота и неделя - с предварително записване
 
Виж по-голяма карта
 
Безплатен абонамент за страхотните ни предложения!
Абонирай се
Супер актуални предложения