САМО ЗА 15.50 ЛВ. ФОТОЛИФТИНГ ELOS НА ЦЯЛО ЛИЦЕ ИЛИ ШИЯ + ДЕКОЛТЕ ПО ИЗБОР ИЛИ ФОТОТЕРАПИЯ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ, ПЕТНА, ПИГМЕНТАЦИИ, СПУКАНИ КАПИЛЯРИ, БРЪЧИЦИ И ДР. С НОВА ТЕХНОЛОГИЯ IPL + RF ОТ САЛОН ЗА КРАСОТА "АЛМА МОРЕЛ"
15.50
лева
 
ПРОДАДЕНО!
Стойност  Отстъпка  Спестяваш
85 лв.  82%  69.50 лв.
Купени 20 ваучера
Минала сделка

Описание

Фотоподмладяването или т.нар. фотолифтинг е вълнуваща нова процедура, ориентирана към възстановяване и поддържане на младежкия вид и тонус на кожата на лицето, шията и деколтето, както и за справяне с най- големите козметични дефекти, като спукани капиляри, белези от акне, разширени пори, пигментации, лунички, старчески петна, фини линии и бръчки, розацея и др. С използването на най-новата технология ELOS - IPL + RF, се постигат значителни подобрения във вида, тургора и структурата на кожата.

 

 

ВАУЧЕРЪТ ВКЛЮЧВА: САМО ЗА 15.50 ЛВ. ФОТОЛИФТИНГ ELOS НА ЦЯЛО ЛИЦЕ ИЛИ ШИЯ + ДЕКОЛТЕ ПО ИЗБОР ИЛИ ФОТОТЕРАПИЯ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ, ПЕТНА, ПИГМЕНТАЦИИ, СПУКАНИ КАПИЛЯРИ, БРЪЧИЦИ И ДР. С НОВА ТЕХНОЛОГИЯ IPL + RF ОТ САЛОН ЗА КРАСОТА "АЛМА МОРЕЛ"

 

 

Новата технология ELOS обединява IPL- Intense Pulse Light- интензивна пулсова светлина и RF - Radio Frequency. IPL технологията действа на ниво епидермис, а RF - на ниво дерма. Поради тази революционна комбинация, технологията притежава много по-висока ефективност, отколкото обикновените IPL апарати. Същността на тази нова технология се изразява в това, че радиочестотата предварително затопля мястото, което се обработва и по този начин насочва светлинната енергия точно към него.

 

Какво трабва да знаем за IPL:

IPL- Intense Pulse Light- интензивна пулсова светлина.
Това е технология, използваща ефекта на селективната фототермолиза.
Както името вече подсказва , при процедурите за фотоподмладяване се използва енергията на светлината, която поднесена на порции и съобразена по-сила и интензивност с индивидуалните нужди, предизвиква съответни промени в кожата. А именно- контролирани термични раздразнения, предизвиквайки я по този начин да се самовъзстановява чрез създаване на нови клетки. Т. Е. чрез облъчването със светлинен лъч, дадената област се загрява и насища със светлинна енергия, което стимулира производството на колаген, еластин и нови дермални и епидермални клетки. 
 

 

Съвременната технология позволява много точно да се дозира светлинната енергия, която достига до кожата. По време на лечението, тази енергия се прилага внимателно и нежно чрез специален наконечник върху точно определена целевата зона. Използват се специфични (съобразени с вашите индивидуални нужди) нива на енергия, за да се предизвика подобрение на състоянието на вашата кожа. След като бъде доставена, светлинната енергия се абсорбира от целевата повредена тъкан, където започват мощни регенеративни процеси. Важно е след всяко лечение  да се следват инструкциите за домашна грижа за кожата, да избягват всякакви силни почистващи продукти и винаги да се използва слънцезащитен крем.
 
Какво трабва да знаем за RF:

RF генерира електрическо поле, което се променя от положително до отрицателно. Този процес води до ротационно движение на молекулите и генерира топлина. Уредът използва радиочестота, която може да предизвика резонанс на водните молекули и от въртенето да предизвика топлина. По този начин се загряват колагеновите фибропласти между мастните клетки. Целта е постепенно постигане на дълбоко преструктуриране на колагена, включително създаване на нови колагенови влакна, които подобряват вида и състоянието на кожата. Нещо повече RF повлиява на възпалителните лезии, намалява омазняването и свива порите.

 

Процедурата включва:
1. Почистване на кожата с професионална козметика;
2. ELOS фототерапия;
3. Слънцезащитен крем.
 
Противопоказания:
- Изгаряния на кожата или други наранявания;
- Слънчев тен;
- Посещение на солариум;
- Слънчева алергия;
- Всякакви алергии и обриви по кожата;

- Бременни жени и кърмачки;

- Лица със сърдечни заболявания;

- Лица със съдови заболявания;

- Лица, носещи пейсмейкъри;

- Лица, които са на лечение с противосъсирващи препарати;

- Лица, които са претърпели трансплантация;

- Лица, които имат големи метални протези;

- Диабетици;

- Епилептици.

 
ВРЕМЕТРАЕНЕ - 20-30мин., в зависимост от кожата.
 

 

НЕОБХОДИМ БРОЙ ПРОЦЕДУРИ - индивидуално, според случая, но за оптимален резултат - 4-6 процедури, които се правят през 20 дни.
 

Забележка:

при закупуване на повече ваучери, времето за ползването им се разсрочва;

- ако искате да се обработи цяло лице + шия и деколте, закупувате 2 ваучера.

 

Процедурата е подходяща за жени и мъже.

 


Условия

- всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и/или за приятел;

- ваучерът важи от 10.10.2017г. до 10.11.2017г.;

- предварително заявен час не се отменя по никакъв случай;

- при неявяване в заявения час, ваучерът се счита за използван и губите право да Ви се върнат парите;

- ако закъснеете повече от 15 мин., ваучерът се счита за използван и губите право да Ви се върнат парите;

- задължително е предварителното заявяване на ден и час за посещение на тел. 0898 413 859; Адрес: гр. София, кв."Лозенец", ул. "Цветна градина" 81;

- офертата важи само, когато е закупена през сайта SHIKOZNO.COM;

за всички случаи важат общите условия на сайта SHIKOZNO.COM.

Информация за партньора

САЛОН ЗА КРАСОТА "АЛМА МОРЕЛ" предлага за своите клиенти следните услуги:

 

- фризьорство;

- маникюр и педикюр;

- козметика за лице;

- диамантено микродермабразио;

- електропореза;

- окси-мезотерапия;

- детоксикация;

- фотоепилация;

- кола маска;

- пресотерапия;

- терапии за тяло;

- грим;

- курсове и др.

 

INTENSO BODY CLUB - тренировки йога, пилатес, зумба, интенсо, стречинг и др.

facebook: INTENSO BODY CLUB

 

Алма Морел е козметик с 22 годишен опит, автор на книга „Козметика в къщи”, издадена през 1992г. участвала в Международни конгреси по козметика и семинари на водещи фирми в България, лектор на професионални курсове по козметика, участия в телевизионни предавания у нас и в чужбина, публикации в модни списания, десетгодишен професионален опит в Южна Америка, Аржентина и Бразилия.

Козметичен салон "Алма Морел" предлага грижа за взискателната съвременна жена, която търси терапии с доказана ефективност, за да съхрани младежкото си излъчване, да поправи даден проблем на кожата или просто за релакс и отмора. Терапиите са индивидуални и са съобразени със състоянието на кожата в момента. Използват се прецизни масажи, техники и новаторски технологии за моментален и траен резултат.

Салон за красота"Алма Морел" ще се погрижи за Вас и Вашата визия. Екипът ще направи всичко възможно, за да изглеждате добре, да се чувствате комфортно и да излезете със самочувствие на красива и перфектно поддържана жена. Това, което се изисква от Вас е да се доверите на професионалните ръце на Алма Морел и нейния прекрасен екип. Красотата е във всяка жена, а ние от "Алма Морел" се грижим да я усетите, почувствате и с гордост да я носите със себе си!

 

 Галерия

Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS


Адрес и координати за контакт

Салон за красота "АЛМА МОРЕЛ"

Адрес: гр. София, кв."Лозенец", ул. "Цветна градина" 81
Телефон: 0898 413 859
Уеб сайт: http://almamorel.com

Работно време:от понеделник до събота - от 10.00ч. до 20.00ч.
неделя - почивен ден
 
Виж по-голяма карта
 
Безплатен абонамент за страхотните ни предложения!
Абонирай се
Супер актуални предложения