САМО ЗА 34.90 ЛВ. 5 КОМБИНИРАНИ ПРОЦЕДУРИ ПО 40 МИН. - ЛЕЧЕБЕН БОЛКОУСПОКОЯВАЩ МАСАЖ НА ГРЪБ, РАМЕНЕН ПОЯС, ВРАТ, РЪЦЕ С МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ + АКУПРЕСУРА НА ГРЪБ ПРИ МИГРЕНИ, ПЛЕКСИТИ, БОЛКИ, СХВАЩАНИЯ И РАЗТЕЖЕНИЯ ОТ МАСАЖНО СТУДИО МАТРИКС 77
34.90
лева
 
ПРОДАДЕНО!
Стойност  Отстъпка  Спестяваш
150 лв.  77%  115.10 лв.
Купени 8 ваучера
Минала сделка

Описание

АКО УСЕЩАТЕ БОЛКИ, СХВАЩАНИЯ И НАПРЕЖЕНИЕ В ОБЛАСТТА НА ГЪРБА, ВРАТА, РАМЕНЕТЕ И РЪЦЕТЕ, СТРАДАТЕ ОТ ЧЕСТО ГЛАВОБОЛИЕ, МИГРЕНА ИЛИ ПЛЕКСИТНИ ОПЛАКВАНИЯ, ТО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА КОЗМЕТИЧНО МАСАЖНО СТУДИО "МАТРИКС 77" Е ИМЕННО ЗА ВАС. 

 

Плекситът представлява възпаление на брахиалния сплит. Може да се дължи на различни причини: най-често е цервикална генеза от дразнене на коренчетата, инфекции, интоксикации, простуда и др. Характеризира се с със силна болка в лопатковата област, раменете и гърба, като може да се излъчва и по ръцете. Възможни са и някои вегетативни явления - ръката да е оточна или влажна. Много често главоболието и мигренозните болки се дължат на проблеми в шията и гръбнака, породени от шипове, прекарани стари травми, недоизлекувани инфекции и др. Понякога шиповете могат да прорастнат и да предизвикат остри болки и ограничаване на движенията. В областта на гръбнака могат да засегнат различни дялове - шиен, гръден или поясен отдел. Освен болката, която се усеща в съответното място, тя може да се разпространи към ръцете, гръдния кош или към седалището, бедрата, краката, дори и към стъпалата.

 

ПРИЧИНИТЕ за оплакванията в тези области са определено различни:

- неправилно хранене;

- обездвижване и недостатъчна двигателна активност;

- неудобни матраци, възглавници;

- неергономични столове или неправилна или лоша стойка или позиция при тези, които работят стационарна работа;

- прекарани травми;

- инфекциозни вирусни и простудни заболявания;

- нарушаване обмяната на веществата;

- наднормено тегло;

- изкривяване на гръбначния стълб и др.

 

ВАУЧЕРЪТ ВКЛЮЧВА: САМО ЗА 34.90 ЛВ. 5 КОМБИНИРАНИ ПРОЦЕДУРИ ПО 40 МИН. - ЛЕЧЕБЕН БОЛКОУСПОКОЯВАЩ МАСАЖ НА ГРЪБ, РАМЕНЕН ПОЯС, ВРАТ, РЪЦЕ С МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ + АКУПРЕСУРА НА ГРЪБ ПРИ МИГРЕНИ, ПЛЕКСИТИ, БОЛКИ, СХВАЩАНИЯ И РАЗТЕЖЕНИЯ ОТ МАСАЖНО СТУДИО МАТРИКС 77

 

Времетраене на една процедура - 40 мин.

 

Една процедура 40 мин. Ви излиза 6.90 лв.

 

1. БОЛКОУСПОКОЯВАЩ МАСАЖ НА ГРЪБ, ВРАТ, РАМЕНЕН ПОЯС И РЪЦЕ - 30 мин.

При болкоуспокояващият масаж на гърба се обработват следните зони - гръб, врат, раменен пояс, ръце. Тук се  използват различни мануални похвати и магнезиев гел. Масажът допринася за освобождаване на напрежението, сковаността и болката в областта на шията, раменете, гърба и ръцете. Много добре се повлияват плексити, главоболие и мигрена, схващания и болки от неправилно положение на гръбнака по време на труд и почивка,  настинки, схващания от въздействие на въздушни течения и др.Чрез него се постига:

- отпускане на пренапрегнатите и заякчаване на отслабените мускули;

- засилване на кръвообръщението и лимфотока не само в обработваните зони, а в целия организъм;

- намаляване и премахване на болката и сковаността;

- възстановяване и нормализиране на съня;

- възстановяване на оросяването на главата и ръцете;

- повишаване на диапазона на движение;

- подобряване на цялостната двигателната активност;

- постига се пълен релакс.

 

Магнезият е най-актуалният минерал, свързан със здравето на съвременния човек. Той се намира навсякъде в природата. Известно е, че човешкото  тяло съдържа 28 гр. Магнезй. Той се намира във всички телесни клетки и играе изключително ключова роля в десетки процеси в тялото. Установено е, че магнезият допринася за поддържане на здрава имунна и ендокринна система, за поддържане на стабилен сърдечен ритъм, за нормална мускулна функция и здрави кости. Действа много добре при проблемна кожа-екзема, псориазис, акне, невродермит,при възпаления от ухапване от насекоми, действа също като репелент (отпъжда насекомите), при слаба коса и нокти, бори се с целулита и способства за изхвърлянето на отровите и натрупаните вредни вещества от организма. Много добре влияе при възстановяване след активен спорт и тренировки. За дефицит на магнезий в тялото се съди по някои симптоми- болки в ставите и мускулите, депресия, нервност, възбудимост, стрес, ревматични , сърдечни и др. проблеми. Трансдермалната терапия (приемане през порите на кожата) е най-евтиния, ефикасен и безопасен начин за набавяне на нужния магнезий в тялото.

 

2. АКУПРЕСУРА НА ГРЪБ - 10 мин.

Акупресурата се прави чрез лек, регулиран натиск в т.нар. "биологично-активни точки". Известно е, че въздействайки върху тези точки, се въздейства върху съответен орган или система, на които те отговарят. Болковият синдром, който се появява в началото, постепенно намалява и изчезва, което говори за оздравителен процес. В зоната на въздействие се усеща леко затопляне, което започва да се пренася постепенно в цялото тяло. Засилва се кръвообръщението и лимфната циркулация, тялото се отпуска и в края се усеща нов прилив на живителна сила и енергия. 

 


Условия

- всеки може да закупи до 2 ваучера за себе си и неограничен брой за приятели;

- ваучерът важи от 4.10.2017г. до 4.11.2017г.;

- можете да презапишете час само веднъж;

- ако закъснеете повече от 20 мин., ваучерът се счита за използван и губите право да Ви се върнат парите;

- задължително е предварителното заявяване на ден и час на телефон: 0876 23 04 07 Адрес: гр. София, ул. Пиртска"№8 ("Безистенъ"-каб. 42); ет. 2 ;

- офертата важи само, когато е закупена през сайта SHIKOZNO.COM;

- за всички случаи важат общите условия на сайта SHIKOZNO.COM.

Информация за партньора

КОЗМЕТИЧНО МАСАЖНО СТУДИО "МАТРИКС 77" ПРЕДЛАГА:

- класически масаж;

- болкоуспокояващ масаж;

- лечебен масаж;

- масаж лице и глава;

- масажна яка;

- масаж мед и мляко;

- тибетски, индийски, китайски лечебни масажи;

- козметични процедури за лице и др.Галерия

Highslide JS


Адрес и координати за контакт

КОЗМЕТИЧНО МАСАЖНО СТУДИО "МАТРИКС 77"

Адрес: гр. София, ул. "Пиротска"№8 ("Безистенъ"-каб. 42); ет. 2
Телефон: 0876 23 04 07; 0897 23 77 17
Уеб сайт: https://www.facebook.com/group...

Работно време: от понеделник до събота - от 10.00ч. до 19.00ч.
неделя - почивен ден
 
Виж по-голяма карта
 
Безплатен абонамент за страхотните ни предложения!
Абонирай се
Супер актуални предложения